Hur kan jag undvika att mitt lösenord sparas i iPad-appen?

Om man inte har ställt in något annat så kommer iPad-appen att spara både användarnamn och lösenord, så att man kan logga in nästa gång genom att bara välja sin användare och klicka på "Starta!".

Det går att ställa in så att man ändå behöver skriva in sitt lösenord för att logga in. Då kommer man fortfarande att kunna välja användare och klicka på "Starta!", men man kommer behöva skriva in lösenordet för att logga in. 

Den här inställningen hittar du i appens inställningar, som du kommer till via startsidan i appen - det är tre små kugghjul i nedre högra hörnet.

När man klickar på kugghjulen kommer du till appens inställningar. Stäng av inställningen "Spara lösenord" så kommer lösenorden inte sparas i appen. Lösenord som eventuellt redan sparats kommer att rensas bort.

Behöver du mer hjälp? Kontakta oss Kontakta oss