Kan jag slippa få se min rekordtid när jag gör klart en uppgift?

När du har gjort klart en uppgift får du se om du har slagit din personliga rekordtid, eller vad din personliga rekordtid är:

nytt_rekord

Om du inte tycker om detta så kan du ta bort dessa meddelanden. Gå in under Inställningar och sätt på den inställning som heter "Visa inte rekordtid":

Sedan kommer du inte få några meddelanden om rekordtid när du har gjort klart en uppgift.

Behöver du mer hjälp? Kontakta oss Kontakta oss